7 Temmuz 2013 Pazar

mickey mouse'nin sırrı

Haydi başlayalım;

İlk olarak size şöyle bir sözden konu açıcam "Bir şey çok abartılıyorsa sebebi vardır."
Bu sözü bir çok anlamda düşünebiliriz fakat şimdi Konumuz Mickey Mouse bu yaratık tüm dünya tarafından tanınıyor hemde sadece küçük bir fare. Garip olan şudur ki; Mickey Mouse kulaklığı her 3 Amerikan vatandaşının 6'sında olan bir şeydir. 



Arabistanlı din adamı Şeyh Muhammed "Mickey Mouse ölmeli. Fare şeytanın askerlerinden biridir. Onun tarafından yönlendirilir. Bir fare bir tenceredeki yemeğe dokunur ise onu dökmek gerekir. Sıvı gıdalarda da aynı durum geçerli." dedi. Evet gerçekten de Mickey Mouse normal bir çizgi filmden ibaret değildir. Cinselliğin baş rol oynadığı korkunç bir çizgi filmdir. 


Yukarıda gördüğünüz resim de çoğu şey göz önünde. Bildiğiniz gibi masonluğun son derecesi 33'tür, ama bazıları var ki gösterdikleri üstün hizmetten sonra özel güçler ve büyük bir saygınlık kazanıyorlar, bu da 34.derece oluyor. Bu dereceye ulaşanlar şeytanla doğrudan bağlantılı oluyor. Bazı üyelerimiz bize '' Şeytanlığın İlluminati ile bağlantısı nedir?'' tarzında sorular göndermişti. Cevaplarını da onlara buradan ulaştırdım.


İşte yukarıda resmini gösterdiğim adam '' Walt Disney '' elinde Mickey Mouse ile gülümsüyor. Bu adam ise 34. Dereceden masondur. Yani bir açıklık getirmek gerekirse Disney'e katılan herkes doğal olarak İlluminati örgütüne katılmış oluyor. Mickey Mouse geri dönelim Amerika'da artık cinsellik yaşı 13'e indi. Sebebi ortada. 



Yukarıda ki resim de Tek Gözü herkes görmüştür. Mickey Mouse dizisinden. 



Yukarıda ki T-Shirt disney land'da satılıyor. Burada Mickey Mouse bir şeytan deniliyor. Şeytanın kafası T-Shirt ortasında duruyor. Herkes bilir Mickey Mouse kulakları zihin kontrolünün simgesidir. 



Britney Spears. 



Rihanna ve daha bir çok isimi bu kulaklar ile görmüşsünüzdür.

Kısa bir analiz oldu farkındayım. Elimde tüm bilgileri size sundum. Beğenirsiniz umarım.

 

1 yorum:

  1. Mohegan Sun - Hotel Review - JTM Hub
    Mohegan Sun. Address: 3200 Island 밀양 출장샵 Road. Uncasville, CT 김포 출장마사지 06382. Phone: (860) 862-7777. 공주 출장마사지 Website: 사천 출장안마 http://mohegansun.com/. 의정부 출장샵

    YanıtlaSil